Søk
Kvalitetsgaranti

Det starter med en visjon
Alle medarbeidere, alt fra forretningssjefer, ingeniører, produksjonsledere og til sveisere er velutdannede og kompetente til å utføre produksjonen av våre Jema Autolifte-produkter.

Jema Autolifte har en egen utviklingsavdeling, og det er her alt starter, hvor våre dyktige teknikere og ingeniører setter idéene til live. Det er en lang prosess, hvor alle krav fra EU, deg som forbruker og vårt eget kvalitetsprogram skal gjennomgåes for å sikre et best mulig produkt.


Jema Autolifte-underleverandører
Jema Autolifte har igjennom en årrekke jobbet med å finne de beste og mest kvalitetsbeviste leverandører av komponenter til produktene våre. Vi har utarbeidet et leverandørsystem som sikrer at vi alltid gjør vårt ytterste for å unngå feil og problemer som kan oppstå, når man bruker underleverandører på det europeiske og asiatiske markedet.

Komponentsertifisering
Alle komponenter er sertifisert i henhold til europeiske standerer, og er testet hos leverandørene.

Kvalitetskontroll
Vår viktigste oppgave er å sørge for at deg som forbruker får det perfekte produktet, og derfor er alle produktene 100% samlet og testet, før de blir pakket og sendt til våre distributører rundt om i verden. Gjennom vårt samarbeid med TÜV har vi skapt en organisasjonsarbeidplan for å sikre minimalt antall med feil fra vår bedrift og videre ut til forbrukeren.

Det betyr, at våre produkter vil være i stand til å konkurrere med de større, etablerte merkene på markedet, og at du får et perfekt og pålitelig produkt. Jema Autolifte er klar over at sikkerhet, brukervennlighet og pålitlighet er de 3 viktigste faktorerene for at forbrukeren også velger Jema Autolifte neste gang.

Sikkerhet!
På noen modeller har vi utviklet et sikkerhetssystem. Når løftebukken har behov for service, vil den automatisk gi beskjed om at du skal kontakte Jema Autolifte for å utføre de nødvendige tiltak slik at alt blir som det skal. Dette er utviklet med hensyn til at brukeren skal være sikker på at løftebukken alltid fungerer i henhold til regler, og at det er ingen kompromis på sikkerheten.

Jema Autolifte ser på det som en selvfølge å ikke kun selge løftebukker, men å gi deg et velfungerende og sikkert produkt slik at du kan fokusere på å utføre arbeidet.

Dansk design - Tysk godkjenning - Selges over hele verden

Hurtigmeny
Løftebukker
Verkstedutstyr
TilbehørJema Autolifte
Industrihegnet 2
4030 Tune

Telefon: (+45) 48 18 03 00

E-post: info@jemaautolifte.dk


Vis med merverdiavgift
Vilkår
Om oss
Sending

Jema Autolifte
Industrihegnet 2,
4030 Tune,
Danmark
Telefon: +45 48 18 03 00
Epost:
info@jemaautolifte.dk